Vakantie vriendin

Over het ontmoeten van een Braziliaanse vakantie vriendin

Het is niet moeilijk om tijdens een vakantie een Braziliaanse vriendin aan de haak te slaan. In de toeristencentra zal elke hotelmedewerker of taxichauffeur je de juiste bars en disco’s kunnen wijzen. Daar komen vaak alleenstaande Europese mannen die op zoek zijn naar een vakantiedate en de Braziliaans vrouwen die dat interessant vinden komen daar ook.

Vaak is het de eerste avond al raak. Dat het zo gemakkelijk gaat, komt omdat de Braziliaanse vrouw meester is in het versieren van een Europese man. Zij zelf is immers ook naar die bar gegaan om iemand te ontmoeten. Als ze jou daar ziet zitten, in je eentje en duidelijk nieuw, legt zij zonder enige schroom het eerste contact. Op deze pagina zullen we het volgende bespreken:

Je vakantieliefde kost waarschijnlijk geld
Wat doe je met een vakantievriendin in Brazilie?
Hoe zit het met seks met een Braziliaanse vriendin?
Veiligheid in Brazilie

Je vakantieliefde kost waarschijnlijk geld

Braziliaanse vriendinWaar veel Nederlandse mannen niet op voorbereid zijn, is dat je Braziliaanse vakantie vriendin geld kost. Zelf ben je misschien de eerste avond al verliefd geworden, overrompeld door haar verleidingskunsten en je denkt dat zij ook vanaf het eerste oogcontact diezelfde verliefdheid voelt. Maar voor haar is het allereerst een baan en een kans op een beter leven.

Echte liefde komt wat haar betreft later, nadat jullie elkaar hebben leren kennen. De periode van jouw vakantie kunnen jullie daarvoor goed gebruiken. Jij betaalt die vakantie en alles wat erbij komt. Verwacht dus geen oprechte liefde en betaal ook voor de seks.

Wat doe je met een vakantievriendin in Brazilie?

Waarschijnlijk neemt je vakantie vriendin je wel op sleeptouw om je van alles te laten zien. Ze neemt je mee naar haar familie, ook om het oordeel van haar ouders over jou te horen. Je zult gastvrij worden ontvangen en je wordt uitgenodigd voor etentjes en feestjes. Ga daar zeker op in en in stel niet teveel voor om ‘fijn met zijn tweetjes naar een klein hotelletje te gaan’. Zij geeft wel aan als ze zover is. Haar familie is haar leven en wees blij dat je daarbij wordt toegelaten.

Hoe zit het met seks met een Braziliaanse vriendin?

Hoever ga je tijdens een vakantie? Hoort seks erbij? Ja, dat kan heel goed en daarbij hoort dus dat je ervoor betaalt. Maar er kan veel meer bij horen en je kunt een geweldige tijd hebben in Brazilie waarbij je ondertussen je date goed leert kennen.

In Brazilie is het percentage mensen met HIV iets hoger dan in Nederland, maar het is lager dan in Spanje en Portugal. Toch is een waarschuwing op zijn plaats: juist vrouwen die zich aanbieden als vakantieliefde, hebben vaak wisselende partners en vormen daardoor een risicogroep. Ook andere seksuele overdraagbare aandoeningen komen veel voor.

Veiligheid in Brazilie

De sloppenwijken rond de grote steden, de favelas, zijn niet veilig, zeker niet voor buitenlanders van wie men verwacht dat ze rijk zijn. Maar zolang je samen bent met lokale mensen kan er niet zoveel gebeuren. Wees niet te bang dat je door de familie van je vriendin bestolen wordt, ook al zijn ze duidelijk arm.

Immers, het is voor de familie veel gunstiger om een relatie voor een lange termijn tot stand te brengen met jou, dan wat het stelen van die paar centen in je broekzak zou opleveren. Aan de andere kant: bindt de kat niet op het spek en laat je kostbare spullen niet zomaar liggen als je even weggaat, want het getuigt niet van respect om kostbare spullen te laten slingeren bij arme mensen.

Wie op deze manier soepel met de familie van de vriendin weet om te gaan, kan een fijne warme tijd hebben in Brazilie. Waarschijnlijk denk je nog jaren met plezier terug. Dus geniet ervan!

Lees ook:

Informatie over Braziliaanse vrouwen

Trouwen met een Braziliaanse vrouw

De familie van je Braziliaanse vrouw

Daten in Brazilië en online

[Totaal: 30   Gemiddelde:  2.8/5]